Ajattelin laittaa näitä kirppislöytöjäkin vähän näytille, kun näitähän kertyy ja on kertynyt enemmän kuin mitään muuta. Useasti on tullut hankittua matskua juuri askartelua tai muita käsitöitä silmällä pitäen juuri kirppikseltä, mutta en ole niitä blogiini asti saanut. Tässä ensimmäisenä parin viikon takainen helmisatsi saaliiksi. Voi käyttää korteissa koristeena tai sitten vääntää rautalangan kanssa...

    

Tässä lisää löytöjä parin viikon takaiselta kirppisreissulta.

Kankaat ovat vähän "tildamaisia" ja molempia oli 2,5 metriä

    

Tätä kangasta oli 1m, aivan ihanaa "tildamaista tämäkin.

    

Tätä lasten kuvioista kangasta oli jopa 5 metriä, eli siitä saisi vaikka mitä. Ajattelin kehystää ainakin muutaman kuvan tauluksi poikien leikkimökkiin mummolaan, sillä se on seuraava sisustuskohde. =)

    

Ompelukoneitakin on joka lähtöön, olisi vain joku joka osaisi ommella. Ehkä minä siihenkin joskus pystyn. Materiaalista ei ainakaan ole puutetta.

 

Sunnuntain 24.5.2009 kirpparireissulta löytyi paljon askartelutarvikkeita. Levitin pöydälle kaikki koristeet, joita on satoja. Lisäksi tuli vielä lokerikko, mikä oli myös täytettynä helmikoristeilla ja pussitettuja helmiä (noin 20 pussia), nauhoja jne. Tässä vähän kuvia.

    

    

    

 

04.07.2009

Tänään oli onnen päivä! Oltiin drive in-loppiksella ja kohdalleni osui löytöjen löytöjä, varsinkin jos asiaa katsoo näin askartelijan silmin =) Ostin ihan pilkkahinnalla näitä kukkasia, haaraniittejä, puolihelmiä, chalkseja, nauhoja jne... Leijailen ihan pilvissä näiden vuoksi! Tässä kuvaa:

    

 

    

 

    

 

    

Ja eikä siinä vielä kaikki... Koska ostin niin paljon, niin sain kaupantekijäistä yli 40 skräppipaperiarkkia ja chipboard-arkkeja.

    

 

    

Olisipa aina tällainen kirppispäivä. Näitä osuu kohdalle vain aika harvoin...

Toukokuussa 2010 löytyneitä askartelutarvikkeita:

    

Eli vinot pinot skräppipapereita...

    

lisää...lisää...

    

...eikä loppua näy!  Olen supertyytyväinen näistä!!!